Levertijd binnen 1 à 2 werkdagen    Gratis verzending vanaf 99 euro    Niet goed, geld terug    Veilig betalen

0
Uw browser wordt niet meer ondersteund, upgrade svp naar een nieuwere versie.

RETOURBELEID

RETOURNEREN NO CHAOS & CO

Wij streven ernaar jou blij te maken met onze kleding & woonaccessoires die voldoen aan jouw verwachtingen. Mocht je toch niet tevreden zijn met jouw aankoop; al onze producten gekocht op NO CHAOS & CO mogen binnen 14 dagen geretourneerd worden met ons retourformulier, met als uitzondering de producten uit de Sale collectie. Het aangeschafte product omruilen is niet mogelijk.  

Na 14 dagen is de retourtermijn verlopen en zullen wij jouw retour niet meer accepteren. Wanneer het geretourneerde product beschadigd, gebruikt, incompleet of niet in de originele verpakking door ons wordt ontvangen zijn wij niet verplicht de producten aan te nemen.

 

RETOURFORMULIER

Om het retourproces succesvol te laten verlopen moet je het retour formulier dat je hebt ontvangen bij jouw bestelling zorgvuldig invullen en samen met het product naar ons verzenden. Heb je geen retour formulier ontvangen bij jouw bestelling? Stuur dan een mail naar info@nochaos.nl waarin je vraagt naar een retourformulier, wij sturen je per mail een exemplaar.

DOWNLOAD HIER HET RETOURFORMULIER

De kosten van de retourzending zijn in alle gevallen voor jouw rekening. Het retouradres vind je op het retour formulier, dit adres moet duidelijk zichtbaar op de doos worden vermeldt.

Let op: het is jouw verantwoordelijkheid dat de retour in goede orde bij ons wordt bezorgd. Bewaar daarom goed het verzendbewijs met track & trace nummer totdat jouw retour is afgehandeld.

OMRUILEN

Vanaf het moment dat wij jouw retour in ontvangst hebben genomen kan het tot maximaal 8 dagen duren voordat je het vervangend product hebt ontvangen. Wij verzoeken je vriendelijk contact met ons op te nemen wanneer je na 8 dagen nog geen vervangend product hebt mogen ontvangen. Je kan contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@nochaos.nl.

GELD TERUGGAVE

Vanaf het moment dat wij jouw retour in ontvangst hebben genomen kan het tot maximaal 5 dagen duren voordat je het geld van het product terug hebt ontvangen, eventuele verzendkosten van de bestelling worden niet teruggestort.

GIFTCARD

Wanneer je een product retourneert dat is betaald met een NO CHAOS & CO giftcard zullen wij het bedrag terug op de giftcard storten, bewaar deze dus goed. Het is niet mogelijk de giftcard in te ruilen voor geld.

Sale

Niet beschikbaar

Uitverkocht