Levertijd binnen 1 à 2 werkdagen    Gratis verzending vanaf 99 euro    Niet goed, geld terug    Veilig betalen

0
Uw browser wordt niet meer ondersteund, upgrade svp naar een nieuwere versie.

Nicolas Vahé
Nicolas Vahé
NICOLAS VAHE

Het gastronomische merk Nicolas Vahé is geboren uit een levenslange passie voor lekker eten, en vandaag bevat de collectie een breed scala aan producten die delicatessen, pepers en zout en accessoires bevatten. Alle producten zijn ontwikkeld en gebaseerd op een sterke filosofie en liefde voor voedsel en goede kwaliteits ingrediënten.

Daarnaast proberen we altijd verrassende smaken te creëren en ingrediënten te combineren op een manier die u niet elders vindt. Goed eten hoeft niet ingewikkeld te zijn - het is vaak eenvoudiger dan je zou denken en we willen uw ogen en smaakpapillen openen voor hoe klassieke ingrediënten u een geheel nieuwe smaakervaring kunnen geven. Zowel als het gaat om ingrediënten en verpakkingen, die we als een belangrijk aspect van de ervaring ook zien. Het vertelt een verhaal dat een inspirerende sfeer creëert en zin heeft in je dagelijkse kookroutine.

NO CHAOS & CO biedt een mooie kook collectie van Nicolas Vahé zoals peper en zout, chocolade fondue, truffel olie in haar boutique aan.

Sale

Niet beschikbaar

Uitverkocht