Levertijd binnen 1 à 2 werkdagen    Gratis verzending vanaf 99 euro    Niet goed, geld terug    Veilig betalen

0
Uw browser wordt niet meer ondersteund, upgrade svp naar een nieuwere versie.

CIRLCE OF TRUST

Circle of Trust is opgericht in 2005 met een doel: het maken van unieke Denim items voor mannen, vrouwen en kinderen. De missie van het merk is dat je er op verliefd word en je er bovenal goed in voelt terwijl je de jeans draagt.

De Circle of Trust items die je online kan shoppen bij Nochaos-co.nl staan bekend om hun gevoel voor stijl, de perfecte pasvorm en de goede prijzen. De tops, t-shirts, sweaters en broeken voor kids zijn van top kwaliteit.

Wist je dat het merk herkenbaar is aan de vier knopen? Drie van deze knopen staan voor de beloftes die belangrijk zijn voor het merk tijdens het ontwerpen van de collectie. De eerste knoop staat voor visie die Circle of Trust wil uitdragen. Het moet hoop en moed uitdragen en het is belangrijk om te beseffen dat we verantwoordelijk zijn voor onze eigen keuzes. Al met al een stoere twist dus!

De tweede knoop staat voor bewustzijn en de derde knoop voor een verantwoord proces van de productie. De vierde knoop is een belofte die je zelf mag maken. Denk er eens over na, alle kleine dingen om de wereld een mooiere plek te maken helpen. Circle of Trust helpt hier graag aan mee.

NO CHAOS & CO biedt een mooie kinder collectie voor meisjes van Circle of Trust in haar boutique aan.

 Shop nu op Circle of Trust

 

 

 

 

Sale

Niet beschikbaar

Uitverkocht