Levertijd binnen 1 à 2 werkdagen    Gratis verzending vanaf 99 euro    Niet goed, geld terug    Veilig betalen

0
Uw browser wordt niet meer ondersteund, upgrade svp naar een nieuwere versie.

LEVERING

VERZENDING BINNEN NEDERLAND

Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen te bezorgen op het door jouw aangegeven verzendadres. Zodra jouw bestelling wordt verzonden ontvang je een bevestigingsmail met jouw persoonlijke Track & Trace code. De koeriersdienst zal bij aflevering van het pakket om jouw handtekening vragen. Deze handtekening dient als bewijs dat jij jouw bestelling in ontvangst hebt genomen. De koeriersdienst biedt het pakket maximaal drie keer bij jou thuis aan. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om het pakket persoonlijk in ontvangst te nemen, kun je het pakketje bij een postkantoor bij jou in de buurt op halen. Wij streven ernaar jouw bestelling binnen 1 tot 2 dagen na ontvangst van betaling bij jou af te leveren.

LEVERTIJDEN

Nederland: Bestellingen die voor 16:00 geplaatst zijn, worden dezelfde dag verzonden. Normaal gesproken heb je het pakket dan de volgende dag in huis. Bij hoge uitzondering is er een vertraging aan de kant van de vervoerder, waardoor het voor kan komen dat orders een dag of later bezorgd worden. 
Europa: Bestellingen worden normaal gesproken binnen 2-6 dagen afgeleverd.

ONTBREKENDE PRODUCTEN

Het kan voorkomen dat jij jouw bestelling niet volledig hebt ontvangen. In dit geval verzoeken wij je binnen uiterlijk 7 dagen na ontvangst van jouw onvolledige bestelling contact met ons op te nemen per mail. Deze mail mag je verzenden naar info@nochaos.nl met de volgende informatie:

1. Kopie aankoopbewijs of ordernummer (wanneer het product op www.nochaos-co.nl is gekocht).
2. Foto waarop het wél geleverde product(en) duidelijk zichtbaar is.
3. Korte uitleg over het ontbreken van het product.

Sale

Niet beschikbaar

Uitverkocht