Levertijd binnen 1 à 2 werkdagen    Gratis verzending vanaf 99 euro    Niet goed, geld terug    Veilig betalen

0
Uw browser wordt niet meer ondersteund, upgrade svp naar een nieuwere versie.

 

Anonymous

 

 

Anonymous

 

ANONYMOUS COPENHAGEN

Het unieke, Deense schoenen merk Anonymous Copenhagen werd opgericht in 2012 en heeft zich sindsdien bewezen als comfortabel, traditioneel en on-trend label. De collecties worden in Denemarken ontworpen en in Portugal en Spanje gefabriceerd volgens traditioneel vakmanschap, met oog voor elk detail.

Anonymous Kopenhagen is in 2012 opgericht en doorlopend ontwikkeld door Alexander Ziegler Petersen. Sindsdien is het uitgegroeid tot een internationaal erkend merk, nu ook verkrijgbaar in winkels in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en Japan. Elk paar wordt zorgvuldig gemaakt van grote materialen volgens traditionele methodes en strenge criteria. Anoniem Kopenhagen ontwikkelt alle onderdelen zoals last, zolen, binnenzolen en hakken vanaf het begin, en de huiden worden zorgvuldig geselecteerd en handpicked bij Italiaanse, Spaanse en Portugese leerleveranciers.

De productie vindt plaats op kleine, traditioneel gedreven Portugese en Spaanse fabrieken, en sluit echte relaties met de ambachtslieden voor elke detail een hoge focus op.

NO CHAOS & CO biedt een mooie schoenen collectie voor dames van Anonymous in haar boutique aan.

Sale

Niet beschikbaar

Uitverkocht