Levertijd binnen 1 à 2 werkdagen    Gratis verzending vanaf 99 euro    Niet goed, geld terug    Veilig betalen

0
Uw browser wordt niet meer ondersteund, upgrade svp naar een nieuwere versie.

À La
À La

A LA

Twee vrouwen die willen herleven in plaats van te verlengen. Twee reizigers die op verschillende manieren onbeperkt zijn. Twee verzamelaars die identiteiten willen heroverwegen. À La is het antwoord op de vragen: waar houden we van en wat willen we delen met anderen? À La vertelt verhalen over mensen, producten en culturen.

À La is nieuwsgierig en zoekt altijd naar unieke stukken met een bijzonder verhaal dat nieuwe herinneringen met u zal creëren. Zich bewust zijn van een bepaald gevoel; Het gevoel dat zich voordoen wanneer we een product vinden dat past bij onze verbeelding. À La voldoet aan het verlangen naar dit gevoel.

À La wil je nieuwsgierig maken en graag de passie voor sieraden en levensstijl producten delen. Onze passie om te reizen maakt het mogelijk voor ons om te zoeken naar items met een zeldzame identiteit en indrukken om te delen.

À La is een Nederlands merk dat is opgezet door twee reislustige vrouwen: Andrea en Laura. Ze gingen naar de andere kant van de wereld, vonden de mooiste producten en vooral de mooiste verhalen achter die producten!  

NO CHAOS & CO biedt een mooie sieraden & wooncollectie van A La in haar boutique.

Sale

Niet beschikbaar

Uitverkocht